Relatietherapeut Rotterdam helpt jullie weer op weg

Bij een relatietherapie denk je waarschijnlijk aan ‘met zijn twee praten met mij erbij’. Dat is ook hoe het meestal gaat. Maar: bij Therapie Rotterdam gaat het anders.

Samen en apart

Het meest in het oog springende verschil is dat ik jullie niet alleen samen behandel, maar ook allebei apart. Het is mijn ervaring en overtuiging dat ik veel meer kan bereiken door jullie allebei te helpen in jullie eigen groeiproces. Jullie zullen allebei veranderen, groeien. En daarmee, zul je merken, groeien jullie ook samen.

Zo kunnen we écht de diepte in en kunnen jullie je echt ontwikkelen in plaats van de helft van de tijd kwijt te zijn aan jullie dynamiek. Natuurlijk, die dynamiek is heel belangrijk, maar niet de oorzaak van de situatie waar jullie in zitten. Die dynamiek is het gevolg van wie jullie zijn, waar jullie nu zijn en wat jullie willen. En daar gaat het mij om.

Relatietherapie Rotterdam – verdieping en verrijking

De relatietherapie is gericht op groei, verdieping en verrijking. We gaan intensief aan de slag met de onderstroom van jullie allebei. Zo vinden we bronnen van inspiratie, onverwachte talenten en mogelijkheden om weer van jullie leven samen te genieten. Persoonlijke groei is het sleutelwoord. Meer informatie over relatietherapie

Heb je vragen over je relatie?

Stel dan jouw relatievraag op het gratis forum over relatietherapie van Psycholoog NU! In dit forum kun je anoniem en gratis al je vragen stellen aan een ervaren relatietherapeut bij jou in de buurt, waaronder ik zelf.

Vertel je verhaal

Heb je nog vragen of wil je weten of jouw hulpvraag kan worden ingevuld door relatietherapeut Rotterdam? Bel voor een afspraak of stuur even een mail naar mij.