Stress en burnout behandeling bij Therapie Rotterdam

Burn-out is het eindstadium van een proces en geen ziekte, het ontstaat bij gezonde mensen die meestal goed gefunctioneerd hebben. – Arbo Advies

Als een weekje ‘even helemaal niks’ niet meer helpt. Het begint doorgaans op het werk. Je bent overbelast. De opdrachten en verwachtingen blijven zich opstapelen.

Je komt niet meer aan jezelf toe

Maar ook thuis kom je maar sporadisch aan jezelf toe; er is een gezin, er zijn vrienden. Gelukkig had je altijd wel ergens een vaatje energie om uit te tappen. En juist daardoor heb je niet in de gaten gehad dat je al een hele tijd op geleende krachten leeft. En nu is het op. Niet zomaar op, maar Op. Een weekje rust helpt niet meer. Even de boel de boel lost niks meer op. Sterker nog, je bent niet alleen lichamelijk moe – alles in je is moe.

Vaak begon het allemaal doordat je moeilijk grenzen kunt stellen. Dat is helemaal geen schande, sterker nog, je bent er een waardevolle collega, plezierige partner en een fantastische vriend(in). Maar voor jezelf, voor jou, heeft het nu even geen goed gedaan.

Ik help je grenzen stellen

Hoe je aan anderen kunt blijven geven zónder dat het je energiebalans verstoort. Je leert geven, maar je leert ook nemen. Daarnaast leer ik je een ontspanningsmethode die je helpt weer in balans te komen. Spanning moet weg kunnen vloeien, je moet je batterij leren opladen.

Herkenning van je klachten

Verzameling ongrijpbare klachten? Wees het voor. Misschien heb je nu nog geen burnout, maar herken je wel een aantal van de klachten die ik omschrijf. Misschien maak je je zorgen.

Als je je burnout serieus neemt en er aandacht aan besteed door in therapie te gaan. Kan je je later terugkijken op je burnout periode als een hele waardevolle periode in je leven.

Je mag leren beter voor jezelf te zorgen en daardoor beter te presteren.

Online therapie – in je eigen tijd en tempo

Burnout klachten kunnen goed behandeld worden met online therapie, dit kan je helemaal in je eigen tijd en tempo doen, met je eigen online therapeut.

Neem contact op

In dat geval wil ik je dringend verzoeken te bellen of mailen met Therapie Rotterdam – Richard Clark.